Продавець Аква Крузер / Aqua Cruiser розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1215 відгуків
+380 (66) 465-02-50
+380 (67) 991-52-82
Аква Крузер / Aqua Cruiser - човни, комплектуючі, аксесуари
Кошик

Політика конфіденційності інтернет-магазину Аква Крузер

Політика конфіденційності.

1. Загальні положення:

1.1. Ця Політика конфіденційності (далі – «Політика») розроблена Аква Крузер відповідно до чинного законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів магазину aquacruiser.com.ua та встановлює порядок отримання, збирання, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту та розкриття персональних даних (далі – «Дані») Користувачів Аква Крузер.

Під даними розуміється будь-яка інформація, що стосується прямо або опосередковано до певного Користувача. Це може бути: ім'я, прізвище, адреса електронної пошти, номер телефону, регіон проживання, ip-адреса, дані про пристрої, що використовуються Користувачем (комп'ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), повідомлення (інформація, що міститься в листуванні між Аква Крузер ), інша комунікаційна інформація, яка за бажанням Користувача, надається їм за допомогою реєстраційної форми та/або при заповненні свого профілю, написання повідомлення та/або відгуку, або інформація, отримана при усній комунікації Користувачів та магазину Аква Крузер.

Під обробкою Даних розуміється будь-яка дія з Даними у тому числі, але не обмежуючись: доступ, надання, розповсюдження, збирання, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення.

Розпорядником даних є інтернет-магазин Аква Крузер.

1.2. Користувач, здійснивши реєстрацію на сайті, вносячи при цьому свої персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту aquacruiser.com.ua, шляхом згоди - активувавши кнопку «зареєструватися» через форму сайту ( чекбокс), висловлює свою згоду з положеннями цієї Політики і надає Аква Крузер а також третім особам, які надають Аква Крузер послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, здійснюють доставку, дозвіл на обробку своїх Даних.

Користувачі можуть надавати Дані самостійно шляхом розміщення їх на сайті або повідомляючи через канали телефонного зв'язку та/або на електронну та/або поштову адресу магазину, або Дані можуть надаватися з інших джерел (відповідно до п.3 цієї Політики), наприклад, відгуки Користувачів ( оцінки, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб, надана в ході направлення претензій, скарг та/або розгляду спорів, та/або інформація із загальнодоступних джерел у мережі Інтернет.

1.3. Користувач не має права використовувати сайт aquacruiser.com.ua, якщо він не погоджується з умовами цієї Політики.

1.4. Користувач визнає, що у разі його недбалого ставлення до безпеки та захисту його Даних та даних з авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та Даних Користувача. Аква Крузер не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Аква Крузер може збирати такі дані:

  • ім'я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, сімейний стан, дані уповноваженої особи компанії, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса розташування компанії, інші комунікаційні дані за бажанням Користувача;
  • інформація про обліковий запис Користувача в тому числі номер телефону, адресу електронної пошти, логін та пароль, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування користувачів Аква Крузер, комунікації з Користувачами у тому числі, коли Користувач звертається до служби підтримки;
  • інформація, яку Користувачі надають Аква Крузенр під час укладання договорів про надання послуг дропшипінгу або укладаючи договори на надання додаткових послуг в Аква Крузер;
  • дані про пристрої, що використовуються Користувачем, або їх мобільні Дані (у разі, якщо Користувач використовує мобільний додаток) такі як: ip-адреса, дата і час, коли Користувач користується Аква Крузер, інформація про програмне забезпечення, а також використовуваний інтернет-браузер, інформація про операційну систему мобільного пристрою, інформація про роботу пристроїв Користувача, індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовують Користувачі;
  • дані, отримані в результаті проведення Аква Крузер різних опитувань, пов'язаних із покращенням надання сервісу Користувачам; інформація, отримана Аква Крузер у результаті проведення маркетингових активностей;
  • інформація, розміщена Користувачами за результатами їх обслуговування, відгуки, коментарі, звернення до служби підтримки, скарги, претензії та ін.

Суспільство також може обробляти дані за допомогою таких технологій:

  • файли Cookies (куки - невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп'ютер користувача під час переходу на веб-сторінку та/або під час перегляду рекламного модуля на веб-сторінці та зберігаються на комп'ютері користувача та/або у його мобільному пристрої);
  • пікселі (pixels – цифрові зображення, елемент матриці дисплеїв, що формують зображення), що дозволяють відстежити як часто Користувач використовує веб-сторінку з метою визначення браузера Користувача та надання сервісів, наприклад зберігання Даних у кошику між відвідуваннями; а також з метою усунення помилок роботи Аква Крузер, ініційованих Користувачем, при цьому вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

3. Використання та цілі обробки даних

Аква Крузер використовує та здійснює обробку Даних, з метою:

  • здійснення покладених на Аква Крузер функцій, повноважень та обов'язків відповідно до чинного законодавства України, а також забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин;
  • для ідентифікації клієнта як Користувача Аква Крузер, з метою зв'язку з Користувачами в тому числі для надання послуг, обробки платежів, надсилання проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, створення та реалізації бонусних програм, програм лояльності, надсилання розсилок поштою , електронною поштою, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлення про акції та інші новини інтернет-магазину Аква Крузер, покращення якості надання послуг, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку за ключовими словами, управління трафіком на Порталі, аналізу та прогнозування переваг, інтересів Користувачів; проведення науково-дослідної та аналітичної активності, а також забезпечення дотримання умов Користувачами Угоди користувача, Правил розміщення інформації в Аква Крузер, Правил публікації відгуків, Правил оформлення товарних позицій.

Суспільство не здійснює обробку Даних щодо расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських об'єднаннях. Інформація, що характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити його особистість, не обробляється.

Строки обробки та зберігання Даних визначаються з метою обробки даних, а також виходячи з умов, зазначених у договорах, укладених з Користувачами відповідно до вимог чинного законодавства України.

4. Умови надання доступу до даних

Розкриття Даних провадиться при замовленні Користувачем товарів/послуг в Аква Крузер продавцю/постачальнику таких товарів та послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи інтернет-магазину Аква Крузер та підвищення іміджу магазину, Аква Крузер може розкривати статистику роботи сайту, не розкриваючи при цьому персональних даних та інформації, яка є комерційною таємницею.

Сайт aquacruiser.com.ua, окрім іншого, надає можливість використовувати API послуги Youtube. Персональні дані Користувачів, які використовують API послуги Youtube, обробляються, зберігаються та передаються відповідно до Умов використання API послуг YouTube, доступних за посиланням: https://www.youtube.com/t/terms, а також відповідно до Політики конфіденційності Google, доступною за посиланням: https://policies.google.com/privacy, а також відповідно до Політики конфіденційності Prom: https://prom.ua/privacy-policy та Політики конфіденційності Facebook: https://www.facebook.com /privacy/explanation

На сайті Аква Крузер містяться посилання на інші веб-ресурси при переході Користувачами, на які дія цієї Політики не поширюється.

Інтернет-магазин здійснює обробку Даних на законній та справедливій основі: Дані не розкриваються третім особам та не поширюються без згоди Користувача, за винятком випадків передбачених чинним законодавством України та лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право витребувати та отримувати такі дані;
  • у тому випадку якщо, на думку інтернет-магазину Аква Крузер, Користувач порушує умови цієї Політики та/або інших договорів та угод укладених між Аква Крузером та Користувачем, а також положень Угоди користувача, Правил розміщення інформації на сайті, Правил публікації відгуків.

Аква Крузер залишає за собою право відповідно до вимог чинного законодавства України проводити обмін Даними з державними органами з метою: запобігання шахрайству, врегулювання спірних ситуацій та з'ясування обставин, які можуть бути/спричинити порушення чинного законодавства, а також у разі виявлення Аква Крузер неправомірних дій Користувачів та/або отримання претензій, скарг, звернень від третіх осіб.

5. Як змінити/видалити Дані або відкликати згоду

Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, або відкликати свою згоду на обробку Даних через свій Особистий кабінет або, надіславши повідомлення на електронну адресу: info@aquacruiser.com.ual або support@prom.ua або поштова адреса : 02121, Київ, ТОВ «УАПРОМ», вул. Харківське шосе, 201/203, корпус 2-А, літера Ф.

Після отримання такого повідомлення обробку Даних Користувача буде припинено, а його Дані буде видалено, крім випадків, якщо така обробка може бути необхідна відповідно до чинного законодавства України.

Функціонування деяких можливостей Аква Крузер, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути зупинена з моменту зміни/видалення Даних.

Аква Крузер здійснює обробку та зберігання даних для реалізації цілей, зазначених у цій Політиці протягом усього необхідного періоду для цього, але не більше 5 (п'яти) років з дати останньої взаємодії Користувача з магазином.

6. Захист даних

Аква Крузер при обробці Даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту Даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких Даних, у тому числі зміни, видалення, надання, розповсюдження та інших неправомірних дій.

Аква Крузер на постійній основі здійснює контроль за заходами щодо забезпечення безпеки.

7. ДОДАТКОВІ УМОВИ

Суспільство залишає за собою право змінити умови цієї Політики у будь-який момент. У такому разі оновлена редакція буде розміщена на сторінці магазину. У випадку, якщо Користувач не погоджується зі змінами, він зобов'язується негайно припинити будь-яку взаємодію з Аква Крузером.

Інтернет-магазин Аква Крузер не несе відповідальності за збитки чи збитки, які зазнав Користувач або треті особи внаслідок помилкового розуміння чи нерозуміння умов цієї Політики.

У разі, якщо будь-яке положення цієї Політики, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить чинному законодавству України, або недійсним, це не вплине на інші положення, вони залишаються повністю в силі і продовжують діяти в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконане, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим у тій мірі, якою це необхідне для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

Термінологія, що використовується в цій Політиці, має таке ж значення, як і в Угоді користувача, якщо не вказано інше.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner